‘Siriza’dan umutluyuz’

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Bursa Şube Başkanı Şükrü Köse, Yunanistan’daki yeni hükümetten umutlu olduklarını söyledi.

‘Siriza’dan umutluyuz’

Köse, AK Parti  İl Başkanı Cemalettin Torun’u makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi. 

Ziyarette, Yunanistan’da yapılan seçimlere de değinen Şükrü Köse, yeni hükümetten umutlu olduklarını belirterek, “Sorunlarımızın bu dönemde çözüleceğine inanmak istediğimizi belirtmek istiyorum. Çünkü Batı Trakya Türk seçmeni Siriza’ya ortalama yüzde 70 destek verdi. Seçilen 3 Türk milletvekilimiz var. İktidar partisinden ve güçlü destekle seçilmiş olmalarının avantaj doğuracağını düşünüyorum. Halkımız tarafından seçilen müftülerimizin hükümet tarafından tayin edileceği açıklandı. Vakıflarımızla eğitimimizle alakalı güzel mesajları var. Ne kadar gerçekleştirirler bilmiyorum ama inşallah faydalı hizmetleri olur, biz umutluyuz” dedi.

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği’nin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu dile getiren Cemalettin Torun ise, Batı Trakyalı Türklerin her zaman yanlarında olduğunu söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X