Şırnaklı öğrencilerden Osmangazi’ye teşekkür

Osmangazi Belediyesi’nin Şırnak’ta görevli Bursalı öğretmenin isteği üzerine gönderdiği kırtasiye malzemesi ve oyuncaklar, öğrencilere ulaştı. Şırnak Merkez Şehit Mehmet Cumur İlkokulu öğrencileri, Osmangazi Belediyesi’nin gönderdiği hediyelerle büyük mutluluk yaşadı.

Şırnaklı öğrencilerden Osmangazi’ye teşekkür

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Şırnak’ta görev yapan Bursalı öğretmen Burcu Dayan’ın öğrencileri için kendisinden talep ettiği ihtiyaçlara kayıtsız kalmadı.

Başkan Dündar’ın talimatıyla hazırlanan kırtasiye malzemesi, çanta, kitap ve oyuncaklar, Şırnak Merkez Şehit Mehmet Cumur İlkokulu’na ulaştı. Burcu Öğretmen, Osmangazi Belediyesi’nden gelen okul malzemelerini öğrencilere dağıtırken, duygusal anlar yaşadı.

Başkan Dündar’a desteği için teşekkür eden Dayan, “Osmangazi Belediye Başkanımız Mustafa Dündar’ın eğitime yönelik çalışmalarını yakından takip ediyorum. Şırnak’ta görev yaptığım okuldaki ihtiyaçlarımız için kendisine ulaştığımda bizimle yakından ilgilendi ve ihtiyaçlarımızı fazlasıyla gönderdi. Öğrencilerim, Bursa’dan gelen hediyeler karşısında çok sevindi. Okulum ve öğrencilerim adına kendisine çok teşekkür ediyor, memleketim Bursa’ya selamlarımı gönderiyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X