Şırnak’tan kara haber: 1 asker şehit

Milli Savunma Bakanlığı, Şırnak’ın Silopi ilçesinde, Irak sınır hattında bir askerin, teslim olacak teröristleri kararlaştırılan bölgeye sevk etmek amacıyla girdiği Habur Çayı’nda suya kapıldığını ve kaldırıldığı hastanede şehit olduğunu bildirdi.

Şırnak’tan kara haber: 1 asker şehit

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Şırnak’ın Silopi ilçesinde, Irak sınır hattında bir askerin, teslim olacak teröristleri kararlaştırılan bölgeye sevk etmek amacıyla girdiği Habur Çayı’nda suya kapıldığını ve kaldırıldığı hastanede şehit olduğunu bildirdi.

MSB’den yapılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

“Şırnak/Silopi’de Irak sınır hattında 16 Kasım 2020’de bir kahraman silah arkadaşımız, teslim olacak teröristleri kararlaştırılan bölgeye sevk etmek maksadıyla girdiği Habur Çayı’nda suya kapılarak ağır yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz.”

AA

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X