‘Sırtı yere gelmez’

Antalya’da OLAY Spor’a konuşan İbrahim Öztürk, yeşil beyazlı taraftarları ve Paul Le Guen’i övdü. 

‘Sırtı yere gelmez’

Bursaspor’un kazandığı önemli başarılarda kadroda yer alan, şampiyonluk sevinci yaşayan İbrahim Öztürk, yeşil beyazlı takımın her zaman ilk 5 içinde yer alması gerektiğini söyledi. 

Şu sıralar 2. Lig ekibi Altay’ın başarısı için ter döken tecrübeli stoperle kamp yaptıkları Antalya’da görüşme imkanı bulduk. Bursaspor’u ayrıldığından beri takip ettiğini söyleyen İbrahim, “Bursaspor şu anda biraz zor bir süreç yaşıyor. Ama takımın başında tecrübeli bir antrenör var’ dedi. 

Görev almak isterim

Bursaspor’un hak ettiği yerin daha üst sıralar olduğunu belirten tecrübeli oyuncu, “Çünkü çok büyük camia. Taraftar olarak da çok güçlü. Beklenti her zaman ilk 5, yani Avrupa’ya gitmek. İnşallah bu sezon bunu başarır. Futbolu bıraktıktan sonra da yeşil beyazlı camiada görev almak benim için onur olur. Ayrılırken de futbolu bıraktıktan sonra Bursa’da yaşayacağımı söylemiştim’ Teksas’ın 50. yılını da kutlayan tecrübeli oyuncu, ‘Bu taraftar olduğu sürece Bursaspor’un sırtını kimse yere getiremez’ diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X