Siteler Mahallesi’ne yeni yaşam alanı

Mudanya Belediyesi ekipleri Siteler Mahallesi’ne yeni yaşam alanı ve parklar kazandırıyor.

Siteler Mahallesi’ne yeni yaşam alanı

İlçe genelinde bulunan park ve dinlenme alanlarında bakım, onarım ve yenileme çalışması yürüten Mudanya Belediyesi, çocuk parkı ve dinlenme alanı ihtiyacı olan mahallelerde de çalışmalarını sürdürüyor. 

Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği çalışmaları Belediye Başkan Yardımcısı Akın Poroy ile birlikte inceleyen Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını söyledi. Siteler Mahallesi muhtarlık binası önündeki çalışmaların 500 metrekarelik alanda gerçekleştiğini belirten Türkyılmaz, “Bu alanımızın 250 metrekaresi yeşil alan olacak. 140 metrekare tretuvar ve 110 metrekare park içi sert zemin parke kaplaması gerçekleştireceğiz” dedi.  

YÜRÜYÜŞ YOLLARI

Siteler Mahallesi Bilim Caddesi’nde gerçekleşen çalışmaları da inceleyen Türkyılmaz, bin 600 metrekarelik alanda çalışmaların devam ettiğini söyledi. Alanda bulunan mevcut su kuyusunun aktif olduğunu belirten Türkyılmaz, “Alanda pompaj istasyonu amaçlı 10 metrekare taban alanlı bir katlı yapı, 800 metrekare aktif yeşil alan düzenlemesi, 600 metrekare yürüyüş yolu, 230 metrekare kauçuk zemin kaplama ve çocuk oyun gurubu ile spor alanı yer alacak” diye konuştu.

Bilim Yolu Caddesi boyunca yaya kaldırım düzenlemesinin de yapılacağını belirten Türkyılmaz, dekoratif amaçlı aydınlatma ile alanın ışıklandırmasının da yapılacağını sözlerine ekledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X