Sivas 8 yabancı alacak

Başkan Otyakmaz, bir daha küme düşme korkusu yaşamamak için takımı yenileyeceklerini belirtirken, Atif için Trabzonspor’dan teklif beklediklerini açıkladı.

Sivas 8 yabancı alacak

Medicana Sivasspor’un Başkanı Mecnun Otyakmaz, bu yıl takımına 8 yabancı oyuncu almayı planladıklarını açıkladı. 

Geride bıraktığımız sezon Sergen Yalçın’ın takımın başına geçmesiyle birlikte küme düşme mücadelesinden kurtulduklarını belirten Otyakmaz, “Ertuğrul’dan boşalan yeri 1 yabancı kaleciyle doldurmayı düşünüyorum. Seneye bu takım daha iyi olmak zorunda. Çünkü bu taraftarımıza korku yaşatmaya hakkımız yok. Yeni bir takım kurmak zorundayız. Yollarımızı ayırdığımız futbolcular oldu. Yeni sezonda iyi bir futbolculardan kurulu bir takım olacağını söyleyebilirim. Eğer o jenerasyon yakalanırsa da neden şampiyonluk olmasın. Bizim futbolcu maliyetimiz 30 milyon lira. Bu gerçeği kimse göz ardı etmesin.  Bu ligde, bu gelir dağılımının dengesiz olarak dağıtıldığı ligde ilk 5’in içinde olmak bir Anadolu takımı için zaten şampiyonluktur” dedi.

İBRAHİM’E ÖVGÜ YAĞDIRDI

Devre arasında Bursaspor’dan takıma dahil ettikleri İbrahim Öztürk’e övgüler yağdıran Başkan Otyakmaz, “Keşke çok daha önce onunla çalışabilme imkanı bulmuş olsaydık. Gerçekten çok büyük bir futbolcu. Fedakar, problemsiz, yapıcı ve takıma her şeyini veren futbolcuyla çalışmak gurur verici. İbrahim’i herkesten ayrı bir yere koymak gerekiyor” diye konuştu. Mecnun Otyakmaz, takımın yıldız isimlerinden Aatif Chahechouhe ile ilgili olarak, “Trabzonspor’un bir teklifi olacak, Güzel bir teklifse neden olmasın olabilir” diyerek forvet oyuncusunun satışına yeşil ışık yaktı. Şike davası konusuna da değinen Başkan Mecnun Otyakmaz, “7 Temmuz’da mahkeme var. Hukuksuz, haksız yere yargılandığımızı artık Türkiye’deki herkes biliyor. İnşallah bir takım başka şeylerin etkisinde kalınarak bir karar verilmez. İnşallah adalet neyse o uygulanır” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X