Sivasspor galibiyete odaklandı

Spor Toto Süper Lig’de kötü günler geçiren Sivasspor, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor ile pazartesi günü sahasında yapacağı maçı kazanarak çıkışa geçmek istiyor.

Sivasspor galibiyete odaklandı

Ligde 12. haftaya 9 puanla 16. sırada giren Sivasspor, 12 puanla 13. sırada bulunan Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor’u pazartesi günü konuk edecek. Ligde zor günler geçiren Sivas ekibi, maça 3 puan parolasıyla hazırlanıyor.- Yiğidolar sahasında galibiyet arayacakLigde en son sahasında 5. haftada Gençlerbirliği’ni 1-0 yenen ve bu maçın ardından iç sahada Çaykur Rizespor’a 1-0 yenilen, Eskişehirspor’la 1-1 berabere kalan kırmızı-beyazlılar, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor’u yenerek taraftarına galibiyet armağan etmek istiyor.Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçı öncesinde Sivasspor’da defans oyuncuları İbrahim Toraman ve Abdurrahman Dereli’nin sakatlığı bulunuyor. Pazartesi günü saat 19.00’da 4 Eylül Stadyumu’nda oynanacak Sivasspor-Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçını hakem Deniz Çoban yönetecek. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X