Sivas’ta halef selef mücadelesi

Spor Toto Süper Lig’de, Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın ile kendisinden önce kırmızı-beyazlı takımı çalıştıran Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Roberto Carlos, teknik direktörlük kariyerlerinde ilk kez yarınki maçta karşı karşıya ge

Sivas’ta halef selef mücadelesi

Sivas 4 Eylül Stadı’nda yarın oynanacak Medicana Sivasspor-Akhisar Belediyespor maçı, kırmızı-beyazlı ekibin yeni ve önceki teknik direktörünün mücadelesine sahne olacak. Ligin 14. haftasındaki İstanbul Başakşehir maçı sonrası Sivasspor ile yollarını ayırıp 17. haftada Akhisar Belediyespor ile anlaşan Carlos ile “Yiğidolar”ın yeni teknik patronu Yalçın, birbirlerine karşı ilk sınavını verecek.

 

Brezilya Milli Takımı ve İspanyol ekibi Real Madrid’in efsane oyuncularından Roberto Carlos ile Türk futbolunun yıldız isimlerinden Sergen Yalçın’ın taktik savaşından çıkacak sonuç, merakla bekleniyor. 

Sergen Yalçınlı Sivasspor ile Roberto Carloslu Akhisar Belediyespor arasındaki maç, saat 13.30’da başlayacak. Mustafa İlker Coşkun’un yöneteceği maçta, Coşkun’un yardımcılıklarını Mustafa Sönmez ve Serkan Olguncan yapacak.

Ligde 19. hafta öncesinde, Medicana Sivasspor 17 puanla 16’ncı, Akhisar Belediyespor 19 puanla 12’nci sırada bulunuyor.

– Yiğidolar’ın Carlos ve Yalçın dönemindeki karnesi

Bu sezon ligin ilk 14 haftasında Carlos yönetiminde 2 galibiyet, 4 beraberlik ve 8 mağlubiyetle 10 puan toplayan Sivasspor, Yalçın döneminde çıktığı 4 lig maçında 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 7 puan kazandı.

Carlos döneminde Ziraat Türkiye Kupası A Grubu’nda çıktığı 2 maçtan yenik ayrılan kırmızı-beyazlılar, Yalçın yönetiminde çıktığı 4 maçı kazanarak kupada son 16’ya kalma başarısı gösterdi.

Yalçın yönetiminde ligde Kardemir Karabükspor’u 2-0 ve Gaziantepspor’u 3-1 mağlup etmeyi başaran, Kasımpaşa ile 0-0 berabere kalıp Trabzonspor’a 3-1 yenilen Sivasspor, kupada Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’u 4-0 ve 2-1, Gaziantepspor’u 2-0, Tuzlaspor’u 3-0 yendi.

Akhisar Belediyespor ise Roberto Carlos yönetiminde ligde çıktığı Eskişehirspor ve Balıkesirspor maçlarından 2-2’lik skorlarla ayrıldı, kupa maçlarında ise Trabzonspor’a 2-0 yenilip Manisapor ile 1-1 berabere kaldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X