Siverek Kaymakamlığı 3300 Aileye Nakdi Yardımda Bulunacak

Siverek Kaymakamlığı yaklaşan Kurban Bayramı öncesi ihtiyaç sahibi 3 Bin 300 aileye nakdi para yardımında bulunacak. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanış…

Siverek Kaymakamlığı 3300 Aileye Nakdi Yardımda Bulunacak

Siverek Kaymakamlığı yaklaşan Kurban Bayramı öncesi ihtiyaç sahibi 3 Bin 300 aileye nakdi para yardımında bulunacak. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı mütevelli heyeti, aldığı kararla ilçede maddi durumu iyi olmayan 3 bin 300 aileye 200 TL olmak üzere toplamda 660 bin TL bayram yardımında bulunulacak. Konuyla ilgili gazetecilere açıklamada bulunan Siverek Kaymakamı Dr. Vural Karagül, ihtiyaç sahibi vatandaşların Kurban Bayramı dolayısıyla ihtiyaçlarını bir nebze olsun karşılayabilmeleri için bu desteği sağladıklarını söyledi. Karagül, “Daha önceki yardım miktarları 150 TL olarak belirlenmişti, mütevelli heyetimiz ile yaptığımız istişarelerde bu rakamı 200 TL ye kadar çıkarttık. İmkanlarımız dahilinde en fazla ihtiyaç sahibinin faydalanması için çalışmalar yaptık. Gönül isterdi ki daha fazla miktarda yardım yapabilseydik. Toplamda bu yıl bayram desteği olarak 660 Bin TL yardım yapacağız. İhtiyaç sahiplerine bu yardımların en kısa zamanda ulaşması için vakfımıza gerekli talimatları verdim” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X