Sivok da tamam!

Çek stoperle 1+1 yıllık anlaşma sağlandığı ve resmi imzaların birkaç gün içersinde atılacağı öğrenildi.

Sivok da tamam!

Savunmadaki sıkıntıyı tecrübeli bir isimle çözmek için kolları sıvayan Bursaspor, Ertuğrul Sağlam’dan da onay aldıktan sonra işi bitirdi. 

Geçen sezon savunmada oldukça sıkıntı yaşayan Bursaspor elini sıkı tutuyor. 7 yıl formasını giydiği Beşiktaş’la yollarını ayıran Tomas Sivok’la bir süredir irtibat halinde olan yeşil beyazlıların Çek savunmacıyla büyük oranda el sıkıştığı öğrenildi. Çek stoperle 1+1 yıllık anlaşmaya varıldığı ve resmi imzaların birkaç gün içerisinde atılacağı öğrenildi.

SAĞLAM ÇOK SEVİNDİ

Tomas Sivok bir aksilik çıkmadığı takdirde kendisini Türkiye’ye getiren Ertuğrul Sağlam’la Bursaspor’da buluşmuş olacak. 7 yıl önce Udinese’den Sağlam döneminde siyah beyazlı kulübe transfer olan tecrübeli stoper bu süreçte 203 maça çıktı, 19 gol attı ve 6 asist yaptı. Sağlam’ın bonservisi elinde olan 31 yaşındaki oyuncu transfer edilecek olmasına çok sevindiği belirtildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X