Siyaset dünyasını buluşturan düğün

CHP Osmangazi Eski İlçe Başkanı Ahmet Memişoğulları’nın oğlu Avukat Alptuğ Memişoğulları’nın yaşamını Özge Eseroğlu ile birleştirdiği düğün tanınmış siyasetçileri bir araya getirdi.

Siyaset dünyasını buluşturan düğün

Sevgi & Metin Eseroğlu çiftinin Uluslararası bir şirkette gemi operasyon şefliği yapan kızları Özge Eseroğlu, CHP Osmangazi Eski İlçe Başkanı Ahmet Memişoğulları ve eşi Aliye Memişoğulları’nın oğlu CHP Osmangazi Belediye Meclis Üyesi Avukat Alptuğ Memişoğulları ile dünya evine girdi.

Nikahlarını Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’in kıydığı çiftin şanitliklerini ise CHP Eski Genel Sekreteri Bihlun Tamaylıgil, CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bursaspor Vakfı Başkanı Ali Ademoğlu ve Bursa Fan Clup Başkanı Mehmet Toplan üstlendi.

Renkli görüntülere ev sahipliği yapan düğünün ardından balayı için Antalya’ya hareket eden çift, daha sonra ise Amerika’ya uçacak.

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X