Siyasilere ‘tatille rahatlayın’ önerisi

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, siyasette uzlaşı vurgusu yaparak, ”Gelin artık anlaşın, anlaşamazsanız gelin bizimle tatil yapın, rahatlarsınız” dedi.

Siyasilere ‘tatille rahatlayın’ önerisi

Ulusoy, düzenlediği basın toplantısıyla Türkiye gündemi, turizm ve birlik faaliyetleri hakkında değerlendirmeler yaptı. Türkiye’deki sorunların daha fazla kaşınmaması gerektiğinin altını çizen Ulusoy, tüm problemlerin uzlaşı zemininde çözülebileceğini anlattı. Gergin bir gündemde çalışan siyasetçilere seslenen Ulusoy, ”Gelin artık anlaşın, anlaşamazsanız gelin bizle tatil yapın, rahatlarsınız” ifadelerini kullandı. Türk turizminin içinden geçtiği sıkıntılı dönemde Kültür ve Turizm Bakanlığı ve TÜRSAB’ın tüm seyahat acentaları ve turizmciler ile ortak çalışarak sorunları aştığına işaret eden Ulusoy, manipülasyonlara itibar edilmemesi gerektiğini savundu.

SORUNLARI AŞMALIYIZ

TÜRSAB’ın sektörde yaşanan sorunları süratle çözmek için seferber olduğunu aktaran Ulusoy, kendisinin kamu kesimi ve bakanlarla başarılı bir diyaloğu bulunduğunu, bunun sektörde başarılar getirdiğini anlattı. Ulusoy, ”Haysiyet cellatlarına fırsat vermeden sorunlarımızı aşmamız lazım. Van’da konteynerde acentelik yapan turizmcimiz de bizden çözüm bekliyor, Düzce’de turizme açılmayı bekleyen antik tiyatronun çevresindeki vatandaşlarımız da” diye konuştu

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X