‘Size ihtiyacımız var’

Harun Tekin, “Biz taraftarımızdan Başakşehir maçında stadı doldurmalarını istiyoruz” diye konuştu.

‘Size ihtiyacımız var’

Bursaspor’un başarılı file bekçisi Harun Tekin, Medipol Başakşehir karşılaşmasında taraftarı tribünde görmek istediklerini söyledi. Adanaspor galibiyetiyle lige iyi başladıklarını belirten Kaptan Harun Tekin “Lige iyi başlamak önemliydi. Biz de 3 puanla döndük. Çok zorlu bir karşılaşma oldu bizim için. Kazandığımız için çok mutluyuz. Her şey gayet iyi gidiyor, takım içindeki atmosferde çok iyi. Bu haftaki karşılaşmaya da en iyi şekilde hazırlanmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

Arkadaşlık mükemmel

Takım içindeki havanın iyi olduğunu dile getiren Harun, “Kamp döneminden beri çok iyi bir arkadaşlığımız, çok iyi bir çalışma ortamımız var. Herkes çok istekli ve çok iyi çalışıyor. Sorun oluşturan hiç kimse yok. Gayet memnunuz. Herkes forma için mücadele ediyor. Biz taraftarlarımızı Başakşehir maçına bekliyoruz. Stadı doldurmalarını istiyoruz. Onlar bizi destekledikleri zaman bize çok iyi itici güç oluyor. Bizi zorlu bir karşılaşma bekliyor” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X