Sizi düşünen otomobil

Dünyanın sayılı markaları arasında yer alan BMW, Connected Drive ile yenilikteki öncülüğünü bir kez daha gözler önüne serdi.

Sizi düşünen otomobil

Bursa’da Teknik Oto güvencesiyle satılan BMW’nin ConnectedDrive sistemli ayrıcalıklı otomobili büyük ilgi topluyor. Otomobilde bulunan bir SOS butonu ve yine otomobilin içine fabrika çıkışlı olarak entegre edilmiş bir SIM kart ile araçta oluşan herhangi bir acil durumda vakit kaybetmeden müdahale imkanı sağlıyor. 

Bir kaza durumunda BMW Acil Durum Çağrısı sürücü ile call center üzerinden irtibata geçilmesini sağlıyor. Otomobilinizin lokasyonunu, içinde kaç kişinin seyahat ettiğini, kemerin takılı olup olmadığını, otomobilin ne konumda durduğunu algılıyor ve olay yerine en yakın ambulans, itfaiye ve güvenlik kuvvetlerini durum hakkında bilgilendirerek, yardım çağırıyor.

AKILLI TELEFON DEVREDE

BMW, sürücüsünün kendisini ayrıcalıklı hissetmesini sağlayacak birçok özellik sunuyor. BMW Teleservices özelliği ile aracın yaklaşan periyodik bakımı için tercih edilen servis ile bağlantıya geçilmesini sağlıyor. Yol yardımı gerektiği zamanlarda da yine sürücüye yardımcı olarak aracın durumu ve lokasyonu hakkında call center’a bilgi veriyor.

 Ayrıca uzaktan erişim özelliği ile sürücünün aracına uzaktan müdahale şansı veriyor. Sürücünün akıllı telefonuna indireceği My BMW Remote uygulaması, aracını son park ettiğini yeri harita üzerinden bulma, kapılarını istediği yerden açıp kapama, korna çalma ve selektörleri açıp kapama imkanları sağlıyor.

HER YERDE ‘BEN BURADAYIM’ DİYOR

Teknik Oto Genel Müdürü Gürol Mumcu, geçtiğimiz günlerde yapılan toplantıda, BMW’nin fark yaratan özellikleriyle en kalabalık alanlarda bile ‘ben burdayım’ dediğini söyledi. Mumcu, BMW’nin ayrıcalıklı otomobillerini Teknik Oto güvencesiyle Bursalılar’ı sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını da sözlerine ekledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X