Sizin derdiniz ne?

Bursaspor tarihinde bir ilk daha… Kulüp personeli, yönetime kazan kaldırdı… Camia Beşiktaş maçına kitlenmiş… Kulüp personeli ise ayaklanma peşinde…

Sizin derdiniz ne?

Camia kritik Beşiktaş maçına kitlenmişken, Nihal Ferik’in genel müdür yardımcılığı görevine atanmasını kabul etmeyen bir grup kulüp personeli, ayaklandı… 

Muhalif grupla toplantı yapan Başkan Ali Ay’ın, ‘Siz bizim kararımızı nasıl sorgularsınız. Çalışmak istemeyenler haklarını almak kaydıyla hemen gidebilir’ dediği öğrenildi.

Bursaspor Kulübü, 54 yıllık tarihinde ilk kez bir olayla daha karşı karşıya… Bütün camia pazartesi günü oynayacak kritik Beşiktaş maçına odaklanmışken, kulüp personeli, yönetimin yaptığı bir atama sonrası resmen ayaklanma başlattı… Nihal Ferik’in genel müdür yardımcılığını istemeyen bir grup kulüp personeli, durumu hem sözlü hem de sosyal medya ortamında protesto etmeye başladı…

ÇİRKİN İDDİALAR

Ortaya çirkin ve hoş olmayan dedikoduların yayılması üzerine dün sabah kulübe gelen bazı yöneticiler iki personeli, ‘Siz bizim kararımızı nasıl sorgularsınız’ diyerek görevine son veriyor… Ardından olaya başkan Ali Ay el koyuyor… Muhalif grubu toplayan başkan, önce iki personelle ilgili alınan gönderilme kararını bozup, ‘Çalışmak isteyen devam etsin. İstemeyen de bütün hakları verilmek üzere ayrılabilir’ şeklinde bir konuşma yapıyor. 

ŞÜPHE DUYUYORUM

Ay’ın ayrıca, ‘Ben hepinizin Bursasporluluğundan şüphe duyuyorum. Kimsenin adamı olmayın. Bursaspor’un bir ferdi olun. Yazık günah. Bizim kararlarımızı siz sorgulayamazsınız. Gitmek isteyen gidebilir. Sizin derdiniz ne. Çok önemli bir maç oynayacağız, nelerle uğraşıyoruz. Ayrıca, içinizden birinin genel müdür yardımcısı olmasına sevinmeniz lazım. Dışarıdan birini getirmedik’ dediği öğrenildi.

İSTİFASINI KABUL ETMEDİ

Başkan Ay’ın bu konuşmasının ardından sabah gönderilen iki personel görevine devam ederken, akşam saatlerine kadar yönetime ayrılmak istediğini belirten herhangi birinin olmadığı bildirildi. Ancak, genel müdür yardımcılığına atanan Nihal Ferik’in, yapılan ağır saldırlar nedeniyle istifasını verdiği Başkan Ali Ay’ın ise bunu kabul etmediği ifade edildi.  

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X