‘Sizin sayenizde ayaktayım’

Akciğer kanserini yenen Hülya Koçyiğit, torunu Neslişah Alkoçlar ve damadı Engin Altan Düzyatan’la geldiği Sukaypark’taki kaykay pistinin açılışında sevenlerine minnet borçlu olduğunu söyledi.

‘Sizin sayenizde ayaktayım’

RECAİ UYSAL

NE YAPSAM BORCUMU ÖDEYEMEM

Amerika’da geçirdiği operasyonla akciğer kanserini atlatan Hülya Koçyiğit, iyileşir iyileşmez yanına torunu Neslişah Alkoçlar ve damadı Engin Altan Düzyatan’ı da alıp Bursa’nın yolunu tuttu. Dün Osmangazi Belediyesi tarafından Sukaypark bünyesinde yapılan Türkiye ilk olimpik ölçülerdeki kaykay parkının açılışına katılan Koçyiğit, ‘Hastalık sürecinde bana güzel enerjilerini gönderen herkese minnet borçluyum. Her gün iyilikler için koştursam onlara burcumu ödeyemem. Şu anda kendimi çok iyi hissediyorum. Allah’a şükrediyorum’ dedi.

DÜZYATAN’IN ZORLU SINAVI

Açılışta eşi Neslişah Alkıçlar’la katılarak Hülya Koçyiğit’i yalnız bırakmayan Engin Altan Düzyatan, pistte kaykayla deneme yapmayı ihmal etmedi. Başrolünü üstlendiği Diriliş Ertuğrul dizisinde at üstünde harikalar yaratan Düzyatan, kaykayla pistteki denemesinde ise zor anlar yaşadı. Düşmemek için büyük çaba sarfeden Düzyatan, zaman zaman yardım alarak bu işin de üstesinden geldi. Ünlü oyuncu, Bursalı hayranlarından büyük ilgi gördü.

 

Damadı (Ender Alkoçlar) Bursalı olan Hülya Koçyiğit, ‘Ben de Bursalı sayılırım. Sonuçta kızımı Bursa’ya gelin verdim’ dedi.

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Abdurrahim Boynukalın, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Hülya Koçyiğit, Engin Altan Düzyatan, Neslişah Alkoçlar ​

Kaykay pistindeki ilk denemeyi yapan ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan, düşmemek için büyük çaba sarf etti.  

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X