Sızıntı büyüyor

Panama Belgeleri’nin ikinci bölümü yayımlandı. Belgeler arasında Türkiye’den 11 şirket, 600’e yakın kişi ve 21 aracının isimleri bulunuyor.

Sızıntı büyüyor

Belgelerin tamamının yayınlanmasıyla yaklaşık 600 Türk işadamı ve işkadını ile 21 aracının Panama’da off-shore şirketlere sahip olduğu ya da bu şirketlerde payı olduğu ortaya çıktı. 

Doğan, Sabancı, Zorlu, Çarmıklı, Hattat, Altınbaş gibi Türkiye’nin önde gelen ailelerinden isimlerin yanısıra listede Gürmen Group Yönetim Kurulu Başkanı Remzi Gür, Beşiktaş’ın eski başkanı ve Bilgili Holding Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Bilgili, eski TÜSİAD başkanlarından Anadolu Grubu CEO’su Tuncay Özilhan ve yine eski TÜSİAD başkanlarından Erkut Yücaoğlu listede öne çıkan isimlerden. 

Listede dikkat çeken başka isimler de şunlar: Ayşe Mina Bezmen, Erol Sevimlisoy, Eser Tümen, Fettah Tamince, Hatice Cemre Birand, İbrahim Betil, İnan Kıraç, İmre Barmanbek, Mehmet Ali Birand, Mustafa Necdet Bezmen, Rüşdü Saracoğlu… 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X