Sizler en güzelini hak ediyorsunuz

Milli Takım kampını ziyaret eden TFF Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çağlar, futbolcuların bayramını kutladı

Sizler en güzelini hak ediyorsunuz

Yönetim Kurulu üyeleri Hasan Yıldırım Akıncıoğlu ve Hamit Altıntop’un yer aldığı bayramlaşmada Çağlar, Teknik Direktör Şenol Güneş ve öğrencilerine, ‘Önümüzdeki iki maçı da kazanacağınıza yürekten inanıyoruz’ dedi…

Yunanistan ve Özbekistan ile oynadığı hazırlık maçlarını kazanarak 2020 Avrupa Futbol şampiyonası eleme grubunda cumartesi günü Konya’da Fransa, 11 Haziran’da da deplasmanda İzlanda’yla yapacağı karşılaşmalar öncesi moral bulan A Milli Takım’ın Antalya kampında dün bayramlaşma vardı… Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çağlar, Hasan Yıldırım Akıncıoğlu ve Hamit Altıntop, Milli Takım kampına giderek Teknik Direktör Şenol Güneş ile futbolcuların Ramazan bayramını kutladı…

SİZLERE GÜVENİYORUZ

TFF Başkanı Nihat Özdemir’in selamlarını ileterek konuşmasına başlayan Mustafa Çağlar, ‘Başkanımız ve yönetim kurulundaki tüm arkadaşlarımız hepinizin bayramını kutluyoruz… Fransa ve İzlanda karşılaşmaları öncesi oynadığımız iki özel maçı kazanıp ülkemizin yüzünü güldürdünüz, moral verdiniz. Hepinizi tebrik ediyoruz. Sizler zaten her şeyin en güzelini hak ediyorsunuz. Fransa ve İzlanda maçları öncesinde başarı diliyoruz. Bu iki karşılaşmayı da kazanacağınıza yürekten inanıyoruz’ dedi.  

Yeni bir bayram yaşatacağız

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş de, herkesin bayramını kutlayarak, ‘Herkese nice bayramlar diliyoruz. Bayramı bayram yapan insanlardır. İnşallah Fransa ve İzlanda maçlarıyla birlikte tüm Türk halkına yeni bir bayram yaşatırız’ diye konuştu. Törenin sonunda, A Milli takım teknik heyeti, futbolcuları ve personele Türkiye Futbol Federasyonu tarafından bir bayram hediyesi takdim edildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X