Sizlerin emrinizdeyiz

Kestel Belediyesi şehit yakınları ve gaziler ile yetimleri iftar sofrasında bir araya getirdi.

Sizlerin emrinizdeyiz

OSMAN GÜNEŞ

 

Kestel Belediyesi Sosyal Tesislerinde düzenlenen iftar programına şehit yakınları, gaziler ve yetimlerin yanısıra, Kestel Kaymakamı Ziya Polat, Kestel Belediye Başkanı Yener Acar, AK Parti İlçe Başkanı Necmettin Ekinci, İlçe Müftüsü Mustafa Mesten katıldı.

Bir vatanın, bir toplumun temel dinamiklerinin çok önemliolduğunu ifade eden Kestel Belediye Başkanı Yener Acar, “Bunlardan biri de şehitlerimiz ve gazilerimizdir. Üzerinde yaşadığımız topraklar, şehit ve gazilerimizin canları pahasına verdikleri mücadele sonucu vatan toprağına dönüşmüştür. Bugün şehit ve gazilerimizin bu mücadelesi sayesinde huzur içinde, güvenle yaşıyoruz Biz sizlerin emrinizdeyiz. Bunu bir kenarına yazın. Siz bizim için çok özelsiniz. Bu toprakları vatan haline dönüştüren insanların yakınları veya bizzat onlarsınız. Onun için siz mutlak suretle bizim baş tacımızsınız”  dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X