Skandal iddia! ‘Tosic, eşi Jelena Karleusa’yı Aslı Enver’le aldattı’

Emina Sandal’ın gizli aşk yaşadığını iddia eden Sırp basını, trajikomik bir habere daha imza attı. Sırbistan’daki Express gazetesi, Dusko Tosic’in eşi Jelena Karleusa’yı Aslı Enver’le aldattığını yazıp ‘Pes’ dedirtti.

Skandal iddia! ‘Tosic, eşi Jelena Karleusa’yı Aslı Enver’le aldattı’

Mustafa Sandal’la boşanmak üzere olan Emina Sandal’ın eski aşkı Marko Miskovic’e döndüğünü iddia eden Sırp basını, sınırı yine aştı!

Sırp basını, Murat Boz’la geçen ay ayrılan Aslı Enver’in Beşiktaşlı eski futbolcu Dusko Tosic’le yasak aşk yaşadığını iddia ederek “Yok artık!” dedirtti.

Eşinin adının güzel oyuncuyla anıldığını gören Jelena Karleusa da bu komik iddiaya gülmekle yetindi. Topu bize attılar!

640xauto-(3)-010.jpg

Jelena Karleusa’ya yakın bir kaynak bu iddiayı ortaya atan ‘Express’ isimli gazeteye iddianın trajikomik olduğunu şu sözleriyle dile getirdi:

“İki kızı olan Jelena Karleusa ile Dusko Tosic, 10 yıllık evliliklerinde öylesine mutlu ki seyahat için ayrı kalsalar da birbirlerine güvenleri tam.”

Bu arada bu trajikomik iddiayı ortaya atan Sırp basını, Aslı Enver ve Dusko Tosic arasındaki dedikodunun Türk basınında yer aldığı yalanını yazarak da ofsayta düştü!

Aslı Enver’le Dusko Tosic’in aşk yaşadığını iddia eden Sırp basını, oyuncunun hayranlarının tepkisini çekti.

640xauto-(1)-027.jpg

Ünlü çift, geçen gün Sırbistan’daki bir düğünde el ele objektiflere yansıdı.

640xauto-(2)-016.jpg

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X