Skor değil, sonuç önemli

Challenge Cup’ta bugün Almanya’da Rote Raben karşında çeyrek finalin ilk maçına çıkacak Büyükşehir Belediyespor’da Antrenör Emin İmen, “Bundan önceki maçlarımızı 3-0 kazandık ama şimdi 3-0 ya da 3-2 önemli değil, kazanalım yeter” dedi.

Skor değil, sonuç önemli

RECAİ UYSAL

CEV Challenge Cup’ta bugün Almanya’nın Rote Raben takımıyla çeyrek final ilk maçına çıkacak Büyükşehir Belediyespor, zorlu maça hazır. Vilsbiburg’da oynayacağı karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak isteyen Bursa ekibinde Antrenör Emin İmen, kupada sezon başında koydukları Avrupa’da final hedefine ulaşmak istediklerini söyledi. 

Bu doğrultuda ilerlediklerini söyleyen tecrübeli teknik adam, “Ama makas gittikçe daralıyor. Doğal olarak güçlü takımlar ilerliyor. Şimdi Avrupa’nın en iyi 8 takımı kaldı. Biz de bu 8 takım içindeyiz. İkinci maçı Bursa’da oynayacağız rövanş için avantaj yakalamak istiyoruz” dedi.

TEK ESİK BİR GÜL

Takımda sakatlığı süren Birgül dışında eksik olmadığını belirten Emin İmen sözlerini şöyle sürdürdü: “Almanya’dan iyi bir sonuçla dönüp Bursa’da da rakibimizi eleyip son 4 takım içine kalmak istiyoruz. Takım formda umarım bu turu da geçip hem kulübümüze hem de şehrimize final oynatmayı hedefliyoruz.” Bundan önce Challenge Cup’taki 6 maçını da 3-0 kazandıklarını söyleyen tecrübeli antrenör, Almanya’da galibiyetin önemli olduğunu vurgularken, “Bundan önceki maçlarımızı 3-0 kazandık ama Almanya’daki maçta skordan çok galibiyet gerekiyor. 3-0 da olsa 3-2 de olsa galip gelmeliyiz. Bursa’da da taraftarımızın desteğiyle turu geçeceğimize inanıyorum” diye konuştu.

İlk randevu bugün

CEV Challenge Cup çeyrek final ilk maçında Büyükşehir Belediyespor, bugün deplasmanda Rote Raben Vilsbiburg’a konuk olacak. Kupada Avusturya temsilcisi Graz, Çek Cumhuriyeti ekibi Olomouc ve Ukrayna’nın Orbita takımlarını 3-0’lık skorlarla geçerek adını çeyrek finale yazdıran Bursa ekibi, Almanya’da rakibini yenerek 11 Mart’ta Bursa’da oynayacağı maç öncesi moral bulmak istiyor. 

Vilsbiburg Balsporthalle Salonu’nda oynanacak karşılaşma TSİ 20.00’de başlayacak. Mücadeleyi Piotr Krol, Ivana Gustin-Bartula hakem ikilisi yönetecek. Bursa ekibinde sakatlığı devam eden Birgül Güler bu maçta da forma giyemeyecek. Büyükşehir Belediyespor, rakibiyle karşılaşmanın rövanşını ise 11 Mart’ta Bursa’da oynayacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X