SMS kampanyası ağır gidiyor

Şuana kadar toplam 22 bin 754 mesaj atıldığı belirtildi. Bursaspor’un kasasına giren para 364 bin 64 TL oldu. Yeşil beyazlı taraftarlar ise sosyal medyadan yaptıkları çağrılarla ilgi toplamaya çalışıyor. 

SMS kampanyası ağır gidiyor

Bursaspor’da kısa bir süre önce start alan SMS kampanyasına ilgi beklenildiği gibi fazla yok. Mesut Mestan yönetiminin kulübe ciddi bir gelir beklediği projede için şuana kadar 22 bin 754 mesaj atıldığı belirtildi. Yönetim kurulu tarafından herhangi bir tanıtım toplantısı bile yapılmayan kampanya için yeşil beyazlı taraftarlar sosyal medyadan yaptıkları çağrılarla ilgi toplamaya çalışıyor. 

EN ÇOK TURKCELL

Operatörlerden ise Turkcell’den 9 bin 975, Vodafone’dan 9 bin 287, Türk Telekom’dan ise 3 bin 472 mesaja atıldığı öğrenildi. Şuana kadar atılan mesajlardan Bursaspor’un kasasına giren para 364 bin 64 TL oldu. Bilindiği gibi SMS kampanyası Bursa Valiliği önderliğinde start almıştı. Bursaspor Başkanı Mesut Mestan ise kampanyanın ilk 3 gününden sonra gösterilen ilgiye teşekkür etmişti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X