Sneijder’e izin yok!

Galatasaraylı futbolcu Wesley Sneijder’in menajeri Guido Albers, sarı kırmızılı kulübün, Juventus’un transfer etmek istediği Hollandalı yıldızı satmak istemediğini söyledi.

Sneijder’e izin yok!

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak ve Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dürüst ile İstanbul’da bir araya gelen Albers, sarı kırmızılı yöneticilerin Sneijder için yapılan teklifi kabul etmediklerini bildirdi.

JUVENTUS’UN TEKLİFİNİ İLETTİ

Toplantıda, Juventus’un Hollandalı futbolcu için yaptığı teklifi görüştüklerini anlatan Albers, “Bize Sneijder’in satılık olmadığı yolunda çok net bir açıklama yaptılar. Görüşme bu şekilde sonuçlandı. Juventus ile de görüştük. Sneijder’in ayrılıp ayrılmayacağına Galatasaray yönetiminin karar vereceğini söyledik. ‘Satmak istiyor musunuz?’ diye sorduk. Onlar ‘hayır’ dedi. Tabi Sneijder’in Galatasaray ile 1,5 yıl daha sözleşmesi var ve burada çok mutlu olduğunu da söyleyebilirim” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X