Şoför esnafına taşıt kartı eğitimi

Toplu taşımacılık yapan sürücülere yönelik istenilen taşıt kartı temini için İznik Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası tarafından başlatılan kurs, şoför esnafı tarafından yoğun ilgi görüyor.

Şoför esnafına taşıt kartı eğitimi

HAYRİ ŞEN

Yaşam Boyu Eğitim Projesi kapsamında ilçede faaliyet gösteren ve toplu taşımacılık yapan taksi, dolmuş, minibüs ve servis araçlarını kullanan yaklaşık 180 esnafın katılım gösterdiği kursta, Halk Eğitimi Merkezi tarafından görevlendirilen 4 eğitimci görev yapıyor. Sürüş güvenliği, sürücü psikolojisi, sürücü beslenmesi konularında verilen eğitimler yaklaşık 56 saat sürecek.

İznik Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Recep Uslu, “Odamıza kayıtlı yaklaşık 190 esnaf arkadaşımız mevcut. Esnafımızın, müşterilerine karşı daha iyi hizmet verebilmesi ve daha kaliteli taşımacılık yapabilmesi amacı ile İznik Halk Eğitim ile ortaklaşa uyum kursları düzenledik. Bu kurslar sonunda esnaflarımıza eğitim sertifikası ve taşıt kartları tanzim edilecek” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X