Şoförlere tanıtım kartı kursu

Kestel Şoförler ve Otomobilciler Odası tarafından ticari araç sürücülerinin zorunlu olan ‘Araç Sürücüsü Tanıtım Kartı’ alabilmeleri için kurs açıyor.

Şoförlere tanıtım kartı kursu

Kestel Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Meysun Ayva, Büyükşehir Belediyesi Taksi-Dolmuş-Minibüs-Servis Aracı ve Özel Toplu Taşıma Araçları Yönetmeliği’nin 18. ve 19. maddeleri gereği Bursa Büyükşehir Belediyesi’nden çalışma ruhsatlı ticari araçlarda çalışan veya çalışacak olan sürücülerin yaka kartı alma zorunluluğu bulunduğunu hatırlatarak, “Yaka kartı olmayan şoförleri araçlarında çalıştıran araç sahiplerine ve çalışanlarına 220 TL ceza yazılmaktadır. Ticari araç sahibi esnafımızın ve çalışanlarının mağdur olmamaları amacıyla Kestel Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası bünyesinde ‘Yaşam Boyu Eğitim Projesi’ kapsamında Araç Sürücüsü Tanıtım Kartı Kursu açacağız. Yaka kartı almak isteyenler bu ay sonuna kadar  gerekli evraklar ile birlikte bizzat odamıza gelerek kayıtlarını yaptırabilir” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X