Soğukkuyu mezun verdi

Soğukkuyuspor’da 70 minik öğrenci sertifika almanın sevincini yaşadı.

Soğukkuyu mezun verdi

Bursa Amatör Kulüpleri’nden Soğukkuyuspor’un düzenlemiş olduğu Yaz Futbol Okulu sona erdi. Soğukkuyu Tesisleri’nde düzenlenen ve 1 ay süren yaz futbol okulunda 70 minik öğrenci futbolun temel kurallarını öğrendiler. Teknik Koordinatör Necati Çalışkan, antrenörler Altay Vatansever ve Halil Karabulut nezaretinde çalışan minik öğrenciler sertifika almanın mutluluğunu doyasıya yaşadılar. 

5 kategoride varız

Kulüp Başkanı Serkan Ardalı, futbol okulunda 70’e yakın öğrenciye eğitim verdiklerini belirterek, ‘Göreve başladığımız ilk günden itibaren yoğunluğumuzu kulübümüzün geleceği olan gençlere verdik. Bunların içinde alt yapı gruplarında değerlendirilmek üzere yetenekli çocuklar seçildi ve kulübümüze kazandırıldı. Bu yıl 5 kategoride maçlara katılma kararı aldık. Çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor’ diye konuştu. 

Soğukkuyuspor yönetim kurulu üyesi Cüneyt Adiloğlu, Koordinatör Necati Çalışkan, antrenörler Altay Vatansever ve Halil Karabulut’a imza attırdı.  

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X