Soğukta eğitim

Bursa’da yaz ayında kazan değişimi için doğalgaz kalorifer kazanları sökülen 15 civarında okulun kazanlarının henüz takılamaması nedeniyle öğrenciler mont ve kabanları ile eğitim görüyor.

Soğukta eğitim

Türk Eğitim-Sen Bursa 2 Nolu Şube Başkanı Selçuk Türkoğlu, Yıldırım Nuri Erbak Ortaokulu, Osmangazi Farabi İlkokulu, Nilüfer İrfaniye İlkokulu, Yıldırım Emek Ortaokulu, Namık Kemal Ortaokulu gibi okulların bulunduğu ve yönetmelik gereği 15 Ekim tarihinde yanması gereken kaloriferlerin halen yanmadığını belirterek, yakın bir zamanda da yanacağının şüpheli olduğunu savundu. 

Veli ve öğrencilerin şikayetlerine makul bir cevap verilemediği gibi yüklenici firmaya da okulların ulaşamadığını kaydeden Türkoğlu, “Her konuyu olduğu gibi bu konuyu da eline yüzüne bulaştıran Bursa Milli Eğitimi yine bir beceriksizliğe imza atmıştır. Planlama fakiri denetim ve takipten yoksun, kabiliyetsiz milli eğitim yönetimi yüzünden aslında Bursa da her konu bir krize dönmekte, Milli Eğitim tam anlamıyla bir sorunlar yumağına dönüşmektedir. Kazan değişimi işleri ile ilgili çeşitli iddialar, kayrılmalar konuşulmakta olup bu konunun mutlaka bir müfettiş incelemesiyle aydınlatılması gerekmektedir” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X