Şöhret bir hastalıktır

İstanbul’da unutulmaz bir konser veren Erol Evgin, sanatçıların şöhreti bir grip gibi yaşayıp geçirmeleri gerektiğini söyledi.

Şöhret bir hastalıktır

Konser öncesi gazetecilerle sohbet eden Erol Evgin, ‘Unutulmaktan korkuyor musunuz?’ sorusuna, ‘Gençlik döneminde ün bir sorundu. Onu aştım artık ve unutulmak gibi bir korkum yok. Sevenler az da olsa unutmazlar. Şöhret bir hastalıktır. Bunu aşmak lazım. Grip gibi yaşayıp geçirmek lazım. Uzun yıllar önce bunu geçirdim’ şeklinde cevap verdi. 

ŞAHANE BİR EŞ VE DOST

Konserin ikinci bölümünde ‘Bir de Bana Sor’ adlı şarkıda Erol Evgin’le düat yapan Nükhet Duru ise meslektaşına övgü yağdırdı ve, ‘Bir insan düşünün şahane eş, şahane baba ve şahane dost’ dedi. Konserinde Barış Manço ve Cem Karaca unutmayan Erol Evgin, merhum sanatçıların fotoğraflarını ekrana yansıtırken seyircilerine de duygusal anlar yaşattı.

SANATÇILARIMIZ DÜNYA ÇAPINDA

‘Star’ ve ‘Diva’ kavramlarına inanmadığını söyleyen Evgin, ‘Sanatçılarımızın hepsi çok değerli. Bülent Ersoy, Ajda Pekkan, Tarkan, Emel Sayın dünya ölçeğinde isimler’ dedi.

Erol Evgin, konserin ikinci bölümünde Nükhet Duru’yla düet yaptı ve ‘Bir de Bana Sor’ adlı şarkıyı seslendirdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X