‘Şöhret bir meslek değil’

Sahne çalışması için Bursa’da bulunan Tuğba Özay, yarışmalar sayesinde tanınan genç meslektaşlarının hiç bir eğitim almadan şarkıcı ve oyuncu olmak istemesini eleştirdi.

‘Şöhret bir meslek değil’

Ünal Özbay

 

Turistik Hisar Gazinosu’nda sahneye çıkan Tuğba Özay, Olay TV’de ‘Renkli Hayatlar’ programına konuk oldu. Açıklamalarıyla kısa yoldan şöhret olmaya çalışanları eleştiren Özay, ‘Yarışmalar ve benzer yollarla tanınan arkadaşlar hemen oyuncu ya da şarkıcı olma derdinde. Oysa bu işlerin eğitim alınmalı. Şöhret meslek değildir. Mesleğinizi iyi yaparsanız zaten şöhret olursunuz. Aksi halde sabun köpüğü gibi yok olup gidersiniz’ dedi.

SURVİVOR’DA HIRSIZLIK YAPTIM

Katıldığı Survivor yarışmasıyla bir dönem adından söz ettiren Tuğba Özay, hayatının en önemli deneyimlerinden birini yaşadığını söyledi. İki ay önce çıkan albümü ‘Pes Etme’deki bir şarkıyı Survivor adasında yazdığını söyleyen Özay, ‘Bu yüzden yarışmada hırsızlık yaptım. Şarkı sözlerini yazmak için kimse görmeden oradaki çalışanların birinden kalem, tuvaletten de tuvalet kağıdı aldım’ diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X