Şöhret kötü bir şey

Sinan Akçıl’la bir araya geldiği yeni TV programında konuşan Ajda Pekkan, şöhretle yaşamanın zor olduğunu ve yıllardır izole bir hayat sürdüğünü itiraf etti.

Şöhret kötü bir şey

KENDİN OLMANA İZİN YOK

Ajda Pekkan’la Sinan Akçıl’ı bir araya getiren yeni televizyon programının ilk konuğu Erkan Petekkaya oldu. 

Erkan Petekkaya’nın şöhretini uzun yıllar korumayı nasıl başardığını sorduğu Ajda Pekkan, ‘Şöhret, kötü bir şey. Sevilmenin dışında başka bir avantajı yok. İnsanlar olduğun gibi olmana izin vermiyor. Sanki bu kalıpların dışına çıkamayacakmışım gibi geliyor. Çok izole yaşıyorum. Herkesin gittiği yerlere gidemiyorum’ diye dert yandı.

 

ONU ‘UZAYLI’ SANIYORDUM

Erkan Petekkaya program boyunca Ajda Pekkan’a övgüler yağdırırken, Sinan Akçıl’ın Süperstar hakkında söyledikleri ise şaşırttı. Pekkan’ı 5 yıldır tanıdığını söyleyen Akçıl, ‘Ajda Hanım en keyif aldığım sohbet arkadaşım oldu. Ben de kendisini uzaylı sanıyordum, ne yer ne yapar diye merak ediyordum. Ama buzdolabına bir baktım her şey normaldi’ diye espri yaptı. Akçıl’ın sözlerine gülen Pekkan, ‘Uzaylı değil, normal bir insanım’ dedi. 

ARTIK AŞKIN MATEMATİĞİ VAR

Aşk konusunda da görüşlerini dile getiren Ajda Pekkan, ‘Günümüzde aşkın matematiği var. Bence insan ya aşk yaşamamayı prensip edinecek ya da sapına kadar aşık olacak’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X