‘Şöhrete kapılıp hayatı ıskalamadım’

Sahnelerde 24 yılı geride bırakan Sibel Tüzün, şöhretin hayatını kısıtlamasına izin vermeyen ender isimlerden olduğunu söyledi.

‘Şöhrete kapılıp hayatı ıskalamadım’

KENDİLERİNİ İZOLE EDİYORLAR

Başarılı ses Sibel Tüzün, bu kez caz performansı sergilemek için PodyumPark’taki 15 Eylül Kıraathanesi’ndeydi. Konser öncesi Olay Çekirge’ye konuşan Tüzün, şöhretin yaşamını ele geçirmesine izin vermediğini belirtti. Günümüzde birçok sanatçının şöhret yüzünden hayatını izole yaşadığını belirten Sibel Tüzün, ‘Ben pazara çıkıp alışveriş de yaparım, ralli arabasına binip co-pilotluk da. Onlar halktan izole yaşayarak hayatlarını zindan ediyorlar’ dedi. 

TEK DÜZE ŞARKICI OLAMAM

Pop müzikle başladığı kariyerinde rock albümü de çıkaran Sibel Tüzün, bir sonraki projesinin caz olduğunu söyledi. Caz albümünün hayali olduğunu dile getiren Tüzün, ‘Müzik dünyası o kadar geniş ki, ben kendi adıma tek bir tarzda kalamazdım. Bu yüzden sevdiğim farklı tarzları da yorumlayıp bunu dinleyiciye ulaştırıyorum’ dedi. Bir dönem katıldığı Survivor yarışmasıyla adından söz ettiren sanatçı, adaya gidecek yeni yarışmacılara sabır diledi.

Sibel Tüzün, arkadaşımız Ünal Özbay’a konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X