Şöhreti Eser’e borçluyum

Bursalı oyuncu ve şarkıcı Oğuzhan Koç, BKM Mutfak sahnesinden bugünlere uzanan şöhret yolculuğunda her şeyi yakın dostu Eser Yenenler’e borçlu olduğunu söyledi.

Şöhreti Eser’e borçluyum

Ünal ÖZBAY/Fırat TORAMAN

Şöhret yolculuğuna oyuncu, yorumcu, besteci ve şovmen olarak devam eden Oğuzhan Koç, Olay TV’de yayınlanan ‘Renkli Hayatlar’a konuk oldu. 

Koç, şöhreti yakalamasındaki en büyük payın çocukluk arkadaşı Eser Yenenler olduğunu söyledi. Oğuzhan Koç, ‘Eser, BKM Mutfak’ın seçmeleri bitmesine rağmen kapıları zorlayıp Yılmaz Erdoğan’ı ikna edip ekibe girdi. Ardından da benim ve İbrahim Büyükak’ın orada olmasını sağladı’ dedi.

BAŞARININ SIRRI SAMİMİYET

Bursalı üçlü olarak çıktıkları yolda başarılı olmalarının sırrını ise günlük yaşantılarındaki kişilikleri ekrana yansıtmalarına bağlayan Oğuzhan Koç, ‘3 Adam’ın kolay kolay birbirinden kopmayacağını belirtti. Koç, ‘Birbirimize karşı çok samimi ve aynı zamanda da en acımasız eleştirmenleriz. Ben Eser’le İbrahim’i onlar da beni eleştirir. Ama asla birbirimize kırılmayız’ diye konuştu.

 

‘3 ADAM’ FİLMİ ÇEKECEĞİZ

Yeni single albümü hazırlığında olan Oğuzhan Koç, Eser Yenenler ve İbrahim Büyükak’la ‘3 Adam’ filmi çekmeyi planladıklarını belirtti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X