Şöhretlere özenmeyin

Dün Kent Meydanı AVM`nin konuğu olarak Bursa`ya gelen ünlü oyuncu Ayşe Tolga, genç hayranlarına önemli nasihatlerde bulundu.

Şöhretlere özenmeyin
MODANIN KURBANI OLMAYIN
 
‘Hayatına Sağlık Kat’ adlı söyleşi için Bursalılarla buluşan Ayşe Tolga, etkinlik öncesi açıklamalarda bulundu. Adını doğal güzellik ve sağlık ürünleri üzerine markalaştıran Tolga, ‘Artık 13- 14 yaşında estetik yaptıran, silikon taktıran gençler görüyorum. Oysa herkesin kendine has bir güzelliği var. Gençlere tavsiyem kendilerini ekranda izledikleri ünlülerle özdeşleştirmesinler. Bence her güzellik şahsileşmeli’ dedi.
 
GÜLBEN’İ TAKDİR EDİYORUM
 
Oyunculuk, güzellik ve kozmetik sektörü derken sosyal sorumluluk projeleriyle de sık sık adından söz ettiren Ayşe Tolga, bu konuda Gülben Ergen’in eline su dökemeyeceğini itiraf etti. Gönüllülük esaslı sivil toplum işlerinin çok zor olduğunu söyleyen Tolga, ‘Bu konuda Gülben Ergen’i çok takdir ediyorum. Bu işlerin peşinde koşmak büyük zaman ve enerji istiyor’ diye konuştu.
 
Ayşe Tolga ile arkadaşımız Bülent Beysir görüştü.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X