Şok suçlama

Gazeteci Hrant Dink cinayetinden tutuklu yargılanan eski İstihbarat Daire Başkanı Ramazan Akyürek, tutuksuz sanık eski İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah’ın kendisini telefonla arayarak, 17 Şubat 2006 tarihli “ses getirecek eylem” konulu yazının im

Şok suçlama

İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi’nde dün görülen duruşmadaki çapraz sorguda söz alan Akyürek, birkaç gün sonra Cerrah’a bu evrakı imha edemeyeceğini söylediğini belirtti. Bunu söylerken Cerrah’ın yanında eski İstihbarat Şube Müdürü Ahmet İlhan Güler’in de olduğunu savunan Akyürek’i Güler yalanladı. Cerrah’ın böyle bir ifade kullandığını hatırlamayan Güler, “Yazıyı imha et demesi akla ve doğal akışa uygun değildir. Bilgim yok böyle bir görüşmeden” dedi. Cerrah da böyle bir talepte bulunmadığını ifade ederek, akli dengesinin yerinde olup olmadığından şüphe ettiği Akyürek hakkında suç duyurusunda bulunacağını bildirdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X