Sokak hayvanlarına beslenme odağı

İnegöl Belediyesi, Orman İşletme Müdürlüğü ve İnegöl Doğal Hayatı ve Hayvanları Koruma Derneği (İDOHA) işbirliğinde, İnegöl’ün 5 ayrı noktasına sokak hayvanlarına yönelik beslenme odağı yapıldı.

Sokak hayvanlarına beslenme odağı

SADULLAH ORGAN

 

Belediye Başkan Yardımcısı Sabri Günaydın, İDOHA Başkanı Nilay Parlar Ateş ve yönetim kurulu üyeleri, Katı Atık Depolama Merkezi yolu üzerinde yapılan beslenme odağına giderek, sokak hayvanları için yiyecek bıraktılar.

Belediyeciliğin sadece insanlara değil, kentte yaşayan tüm canlılara hizmet olduğunu belirten Belediye Başkan Yardımcısı Sabri Günaydın, ‘ Öözellikle kış aylarında kötü hava koşulları nedeniyle  yemek bulamayan evsiz hayvanların aç ve susuz kalmamaları amacıyla ilçe genelinde 5 farklı noktaya hayvan beslenme odağı yerleştirdik. Beslenme odaklarının mamasız bırakılmaması konusunda halkımızın da desteğini beklediğimizi ifade etmek istiyorum’dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X