Sokak hayvanlarına öğrencilerden sıcak yuva

Uludağ Üniversitesi İnegöl Meslek Yüksekokulu İşletme Yönetimi Programı öğrencileri, sokak hayvanlarının sığınabilmeleri amacıyla hayata geçirdikleri proje kapsamında 78 yuva yaparak belediye yetkililerine teslim ettiler.

Sokak hayvanlarına öğrencilerden sıcak yuva

SADULLAH ORGAN

 

Sokak hayvanlarını unutmayan öğrenciler tarafından İnegöl Belediyesi’nin de desteğiyle toplam 78 adet yuva yapıldı. Yuvalar, İnegöl’ün çeşitli noktalarına konulacak. 

İşletme Yönetimi Program Başkanı Öğretim Görevlisi Dr. Gül Uysal, “Soğuk ve karlı havaların giderek hissedilmeye başladığı şu günlerde, sokak hayvanlarının zorluklar altında yaşam mücadelesi verdiğini biliyoruz. Öğrencilerime böyle bir projeden bahsettiğimde hevesle katıldılar. Kulübeleri 20 günde yaptılar. Bu kulübelerin 48 tanesi öğrencilerimizin belirlediği ve tamamen kendi imkanlarıyla oluşturduğu modeller. 30 tanesini de İnegöl Belediyesi’nin sponsorluğunda aldığımız malzemelerle yaptık. Umarım maksadına ulaşır. İnegöl halkının bu kulübelere sahip çıkacağına inanıyoruz” dedi.

Belediye Başkan Yardımcısı Sabri Günaydın, öğrencilere gösterdikleri hassasiyetten dolayı teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X