Sokak iftarında beraberlik mesajı

Mustafakemalpaşa’da sokak iftarına katılan Vali Münir Karaloğlu, “Ülkemizin yarınlarının bugünden daha iyi olabilmesi içinde hep birlikte hareket etmeliyiz” dedi.

Sokak iftarında beraberlik mesajı

Mustafakemalpaşa  Ticaret ve Sanayi Odası’nın Aralık Mahallesi’nde düzenlediği sokak iftarı büyük irgil gördü. Mahalle sakinleri iftarda bir araya gelirken, Vali Münir Karaloğlu da vatandaşlarla aynı sofrayı paylaştı.

 

Geceye ev sahipliği yapan Mustafakemalpaşa Ticaret ve Sanayi Odası’nın ilçe merkezindeki hizmet binasında Oda çalışmaları hakkında bilgi alan Vali Münir Karaloğlu, daha sonra iftarın verildiği Aralık Mahallesi’ne geçti. Sıcak ve samimi bir hava da geçen, sokak iftarında  konuşan Vali Karaloğlu, vatandaşlarla aynı sofrayı paylaşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 

KENETLENMELİYİZ

Ramazan ayının bereketini, sevgisini paylaşalım istediğini ifade eden Karaloğlu, “Etrafımızda çok ciddi sorunlar var. Ortadoğu İslam dünyasında kan var, gözyaşı var, kargaşa var. Ne yazık ki, aynı zamanda bu kaosun ülkemize sıçraması için de bir gayret var. Onun için birbirimize kenetlenmemiz önemli. Bu mübarek ayda bereketli sofralarımızı da vesile kılarak, birlikteliğimizi pekiştirmemiz lazım.  Bugün olduğu gibi yaşlısı, genci, hanımefendisi bir sokakta mutlu bir şekilde soframızı paylaşıyorsak, ülkemizin yarınlarının bugünden daha iyi olabilmesi için de hep birlikte hareket etmeliyiz” dedi.

İftar sonrası vatandaşlarla bir süre mahalle kahvesinde çay içerek sohbet eden Vali Münir Karaloğlu, vatandaşların sorunlarını dinledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X