Sokak ortasında küçük kızın başını kesti

Tayvan’ın başkenti Taipei’de, annesinin yanında yürüyen üç yaşındaki bir kız çocuğu, arkadan yaklaşan bir kişi tarafından sokak ortasında, onlarca kişinin gözleri önünde başı kesilerek öldürüldü.

Sokak ortasında küçük kızın başını kesti

Tayvan’da yayınlanan Apple Daily gazetesinin haberine göre, soyadının Wang olduğu belirtilen 33 yaşındaki bir erkek, Taipei’de bir metro istasyonu yakınlarında annesinin hemen yanında bisiklete binen küçük kızın arkasından yaklaşarak aniden yere düşürdü.

Çocuğu yere düşürür düşürmez belinden çıkardığı kasap bıçağı boğazına dayayan adam, kızın annesinin kurtarma girişimlerine rağmen, onlarca kişinin dehşet dolu bakışları altında kızın başını kesti.

Adı gizli tutulan anne, saldırganın ilk başta kızına yardım etmeye çalıştığını düşündüğünü ve birden bıçakla kızına saldıran adamı durdurmayı başaramadığını anlattı.

​Olaya şahit olan çok sayıda kişi katili ancak kurbanının başını kestikten sonra durdurabildi. Kalabalığın linç etmeye çalıştığı saldırgan olay yerine gelen polis tarafından güçlükle kurtarılırken, saldırganın daha önce akli dengesi yerinde olmadığı için tedavi gördüğü, işsiz ve bunalımda olduğu belirtildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X