Sokakta değil, sahnede soyunuyorum

Başrolünü üstlendiği ‘Kurusıkı’ adlı oyunla TKM’de Bursalıları selamlayan Gökçe Bahadır, rolü gereği sahnede seksi bir kombinezonla görülmesinin manşetlere taşınmasına sitem etti.

Sokakta değil, sahnede soyunuyorum

BÜLENT BEYSİR

Başrollerini Gökçe Bahadır ve Mete Horozoğlu’nun paylaştığı ‘Kurusıkı’ adlı oyun TKM’de sahnelendi. 

Oyun öncesi gazetecilere konuşan Gökçe Bahadır, sahneye kombinezonla çıkmasının olay yaratmasına anlam veremediğini söyledi. Oyunda, rolünün gereğini yerine getirdiğini belirten Bahadır, ‘Ben sokakta değil, sahnede soyunuyorum. Bu durumun gazetelere manşet olmasını anlamıyorum. Aslında bu Türkiye’de kadın olarak yaşamanın, kadın oyuncu olmanın zorluğunun en net göstergesi’ dedi.

GİTSİN ‘BİRDMAN’İ ELEŞTİRSİN

Kurusıkı’nın diğer başrol oyuncusu Mete Horozoğlu ise ‘Mucize’ filminin galasında kuşların kafasının kopartılma sahnesini gerçek sanan Ömür Gedik’le girdiği polemiği devam ettirdi. 

Gedik’e kızgınlığı geçmeyen Horozoğlu, ‘Onlar gibiler sırf bir şeyleri eleştirmiş olmak için bunları yapıyorlar. O kişi gerçek bir sinema eleştirmeni ise, gitsin Oscar’ı kazanan Birdman’i izleyip eleştirsin’ dedi. Açıklamaların ardından sahneye çıkan oyuncular, tam not aldılar. 

Gökçe Bahadır’la arkadaşımız Bülent Beysir görüştü.

Gökçe Bahadır, Mete Horozoğlu, Selen Uçer, Beyti Engin ve Bülent Alkış oyun öncesi Olay TV’ye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X