Sokaktaki dostlar susuz kalmayacak

Gemlik Belediyesi’nin sokaktaki dostlara yönelik uygulamaları ara vermeden sürüyor.

Sokaktaki dostlar susuz kalmayacak

CEMAL KIRGIZ

Gemlik Belediyesi’nin parklar, caddeler ve sokakların yanı sıra kırsal kesime bırakacağı su kapları dağıtımı yapıldı. Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Erol, Sağlık İşleri Müdürü Sabri Emre, Zabıta Müdürü Erol Bütün ve Doğayı ve Hayvanları Koruma Derneği (DOHAYKO) Başkanı Ümran Akyavaş’ın da katıldığı etkinlikte, 100 adet su kabı hayvanseverler ve belediye ekipleri tarafından ilgili bölgelere konuldu.

Kış aylarında yiyecek, yaz aylarında da hem yiyecek hem de su kapları gibi hayvan haklarına yönelik projeleri devam ettirdiklerini belirten Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Erol, sokaktaki dostlar için daha kalıcı projeler konusunda da çalışmaların devam ettiğini bildirdi. Erol, Gemliklilerden de su kaplarına sahip çıkarak, boş su kaplarını doldurmalarını istedi. 

KAPLARI DOLDURUN

DOHAYKO Başkanı Ümran Akyavaş da Gemlik Belediyesi’nin kuş evleri, kedi evleri, kış aylarında yiyecek kampanyası gibi uygulamalarının yanı sıra yaz aylarında geleneksel hale getirdiği su kapları dağıtımının önemine değinerek, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ve Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Erol’a teşekkür etti. Hayvanlara yönelik çalışmaların sadece kurumları ilgilendirmediğini kaydeden Akyavaş, halkın da bu uygulamalara sahip çıkması gerektiğine işaret ederek, “Biz hayvanseverler olarak, Gemlik Belediyesi ekipleri ile birlikte su kaplarına sahip çıkacağız. Boş olan su kaplarını dolduracağız. Ancak ilçe halkı ve esnafımız da bu konuda duyarlı olmalı” diye konuştu. 

   

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X