Sol kanada İshak Doğan

Ankaragücü’nde yıldızı parlayan ve 4 kez A Milli Takıma çağrılan tecrübeli oyuncu için Başkan Recep Bölükbaşı yakın arkadaşı olan Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’yla görüştü.

Sol kanada İshak Doğan

Bir yanda kadrosundaki yıldızları tutmak için uğraş veren diğer yandan da  alternatifli bir kadro kurmak için çalışmalarını sürdüren Bursaspor, geçen sezonki sıkıntıları yaşamak istemiyor. 

Transferde hareketli günler geçiren yeşil beyazlılar sol kanat için Trabzonspor’dan İshak Doğan’la temasa geçti. Savunmanın solunda görev yapan 24 yaşındaki oyuncu için Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın ısrarcı olduğu bildirildi. 

YANAL’IN GÖZÜNE GİREMEDİ

Geçen sezon başında Kardemir Karabükspor’dan Trabzonspor’a transfer olan ve Karadeniz temsilcisinde 11 Süper Lig, 6 Türkiye Kupası ve 3 AVrupa Kupası maçında görev yapan İshak, Teknik Direktör Ersun Yanal’ın gözüne girmeyi başaramamıştı. Bordo mavili kulüple 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunan tecrübeli kanat oyuncusunun forma giyebileceği bir takım gitmek istediği öğrenildi. 

BAŞKANLAR GÖRÜŞÜYOR

Ankaragücü’nde yıldızı parlayan gurbetçi futbolcu 4 kez A Milli Takıma çağrılmıştı. Başkan Recep Bölükbaşı’nın yakın arkadaşı olan Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’yla İshak için temasa geçtiği ve cevap beklediği bildirildi. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın Aziz Eraltay ve Emre Taşdemir’in sezon içersindeki inişli çıkışlı form durumlarından dolayı buradaki alternatifleri çoğaltmak istediği belirtildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X