Son 10 dakika kabusu

Timsah, 80`den sonra rakiplerini durduramıyor. Yeşil beyazlılar bu süreçten sonra kalesinde gördüğü gollerin faturasını ağır öderken, sevenlerini adeta kahretti.

Son 10 dakika kabusu
Bursaspor açısından Spor Toto Süper Lig’de işler iyi gitmiyor. 6 hafta sonunda 2 galibiyet, 3 mağlubiyet ve 1 beraberlikle 7 puan toplayan yeşil beyazlılar için son 10 dakikalar adeta kabusa dönüşüyor.
 
Mağlup olduğu karşılaşmalarda bile iyi futbol oynayan ancak bunu 90 dakikanın geneline yaymakta sıkıntı yaşayan Timsah, ligde yediği 8 golün 5’ini 80.dakikadan sonra filelerinde gördü ve ilginç bir istatistiğe imzasını attı.
 
Hep aynı tablo
 
Bursaspor ilk haftada Galatasaray’a 52 ve 90+1’de yediği gollerle mağlup olmuş ve sezonun startını iyi verememişti. Timsah, 3.hafta sahasında ağırladığı Beşiktaş karşısında da aynı sıkıntıyı yaşamıştı. Birçok pozisyondan yararlanamadığı karşılaşmada yeşil beyazlıları yıkan gol 87.dakikada Olcay Şahan’dan gelmişti. Mersin deplasmanında da durum değişmedi.
 
Hastalık oldu
 
Mersin’de 33’de Servet’in golüyle yenik duruma düşen Şenol Güneş’in öğrencileri 90+3’te de Sinan Kaloğlu’nu durduramamıştı.
 
Eskişehirspor randevusu ise Timsah’ın bu konudaki hastalığını iyice gözler önüne serdi. 75 dakikada pozisyon vermediği rakibine 80 ve 85.dakikalarda yediği gollerle puan kaptıran Bursaspor sevenlerini bir kez daha kahretti.
 
Timsah’ın yediği goller
 
Bursaspor-Galatasaray: 0-2
(Dk.52 Burak, Dk. 90+1 Olcan)
 
G.Briliği-Bursaspor: 1-2
(Dk.19 Stancu)
 
Bursaspor-Beşiktaş: 0-1
(Dk.87 Olcay)
 
Mersin İY-Bursaspor: 2-1
(Dk.33 Servet, Dk.90+3 Sinan)
 
Bursaspor-Eskişehirspor: 2-2
(Dk.80 Hürriyet, Dk.85 Mori)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X