Son bilet Fethiye’nin

Kırmızı beyazlılar, 48. dakikada bir penaltı atışından yararlanamayan Yavuzselimspor’u Tarık, Cemil ve Fırat’ın attığı gollerle geçerek adını Türkiye Şampiyonası’na yazdırdı.

Son bilet Fethiye’nin

TOLGA ÖZTAŞ

Bursa U-19 Yaş Ligi 1. Küme Play-off baraj maçında Fethiye İdmanyurdu, Yavuzselimspor’u 3-0 mağlup etti. 2. Grup’u 4 puan ve 0 averajla bitiren iki takımın Atıcılar-1 Sahası’nda oynadığı maçın ilk yarısı düşük tempoda geçti ve devre 0-0 eşitlikle tamamlandı. İkinci yarıya daha atak başlayan Yavuzselimspor 48. dakikada penaltı atışı kazandı. Hasan’ın beyaz noktadan kullandığı atışı kaleci Hakan çıkarınca sarı siyahlıların gardı düştü.

FARKA GİTTİLER

Yavuzselimspor’un oyundan düşmesinin ardından Fethiye İdmanyurdu’nun atakları başladı. Kırmızı beyazlılar 68. dakikada Tarık’ın frikikten attığı enfes golle 1-0 öne geçti. Fethiye İdmanyurdu 75’te Fırat ile skoru 2-0’a getirdi. Yavuzselimspor’un farkı indirmek için uğraştığı son dakikalarda kırmızı beyazlılar 88’de Cemil ile bir gol daha bularak karşılaşmadan 3-0 galibiyetle ayrıldı. Bu sonuçla Fethiye İY, Kestel Belediye, Bağlarbaşı ve Arabayatağı’ndan sonra Türkiye Şampiyonası’na giden 4. takım oldu.

SAHA: Atıcılar-1

HAKEMLER: Evren Tutkun (**), Bora Aladağ (**), Emre Altın (**)

GOLLER: Dk.68 Tarık, Dk.75 Fırat, Dk.88 Cemil (Fethiye İY)

YAVUZSELİMSPOR: Sefa (*), Sedat (**), Yahya (**), Mehmet (*), Abdulkadir (*), Emin (**), Muhammet (*), Ferhat (*), Hasan (*) (Dk.80 Cemal), Yusuf (**), Kenan (*) (Dk.70 Abdurrahim *)

FETHİYE İDMANYURDU: Hakan (***), İsa (**), Gökhan (**), Muhammet (***), Emirhan (**), Hasan (**), Gökhan (**), Tarık (***), Berkay (**), Cemil (***), Fırat (***) (Dk.79 Kerim *)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X