Son bilet Gemlik’in

Normal süresi 3-3 berabere biten nefes kesen maçta Gemlik Belediyespor, Bursa İnegöl Genç Yıldızlar’ı penaltı atışları sonucu yenerek adını Türkiye Şampiyonası’na yazdırdı.

Son bilet Gemlik’in

Umut Kutluca

U14 Play-Off baraj maçında Gemlik Belediyespor, Bursa İnegöl Genç Yıldızlar’ı normal süresi 3-3 biten maçta penaltılarda 7-4 yendi. Bu skorla Gemlik Belediyespor, Arabayatağıspor, İnegölspor, Kafkasspor ve Nilüfer 1987’nin ardından Türkiye Şampiyonası’na gidecek 5. takım olmayı başardı. Gemlik etkili ataklarla yüklendiği rakibi karşısında 7. dakikada Umut Alp Tunay’ın ayağında 1-0 öne geçmeyi bildi. 30. dakikaya kadar karşılıklı gollerin ardı ardına kaçtığı maçın 33. dakikasında sahneye çıkan Faik Varmazoğlu fileleri sarsarak mavi beyazlıların farkı ikiye çıkarmasını sağladı.

İNEGÖL ÖNE GEÇTİ AMA…

İkinci yarı sahada farklı bir İnegöl ekibi vardı… 38. dakikada Ömer Faruk Aslan, 42. dakikada Mert Talha Akarsu, 44. dakikada ise Ömer Sarıkaya ile durumu 3-2’ye getiren bordo beyazlılar, 65. dakikada Emre Tuna’nın beraberlik golüne engel olamadı. Normal süresi 3-3 berabere biten maçta penaltı atışlarına geçildi. İnegöl ekibi penaltılarda 4 vuruştan 3’ünü dışarı attı. Gemlik ise fire vermeden penaltı atışlarını tamamlayınca maçı 7-4 kazanan taraf oldu.

Hiç yakışmadı

Maçın son dakikalarında hakem kararlarına itiraz eden Gemlik Belediyesporlu yöneticilerden ağıza alınmayacak küfüler sarf edildi. U14 takımlarının mücadele ettiği ve dostluğun hakim kılınması gereken maçtaki bu davranış tribünlerden de tepki gördü.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X