Son bilet M.K.Paşa’nın: 4-3

Bursa’ya verilen 5.’lik kontenjanıyla Türkiye Şampiyonası’na gidecek ekip belirlendi

Son bilet M.K.Paşa’nın: 4-3

TOLGA ÖZTAŞ

Küçük erkekler kategorisinde oynanan beşincilik maçında Mustafakemalpaşa Atatürk Ortaokulu, Orhangazi Atatürk Ortaokulu’nu penaltı atışları sonunda geçti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Ortaokullararası Küçük Erkekler 1. Küme Futbol’da Mustafakemalpaşa Atatürk Ortaokulu, Orhangazi Atatürk Ortaokulu’nu penaltılarla 4-3 mağlup etti. Sarı kırmızılılar bu sonuçla Bursa beşincisi olmayı başardı ve il kontenjanından adını Türkiye Şampiyonası’na yazdırdı.

Penaltılar belirledi!

Atıcılar-2A Sahası’nda oynanan maçın ilk yarısı ve normal süresi 0-0 eşitlikle tamamlandı ve penaltı atışlarına geçildi. Beyaz noktadan yapılan atışlarda Mustafakemalpaşa adına İsmail, Aybars, Göktan ve Utku fileleri sarsarken Orhangazi ekibinden ise Gürkan, Berkant ve Yücel gol yaptı. Rakibini 4-3 mağlup eden sarı kırmızılar Bursa beşincisi oldu.

SAHA: Atıcılar-2A

HAKEM: Engin Ferik (***)

GOL: Yok.

PENALTILAR: İsmail, Aybars, Göktan, Utku (Mustafakemalpaşa), Gürkan, Berkant, Yücel (Orhangazi)

MUSTAFAKEMALPAŞA ATATÜRK ORTAOKULU: Samet (**), Utku (**), İsmail (**), Eren (*), Taner (*), Göktan (***), Aybars (**), Buğra (**)

ORHANGAZİ ATATÜRK ORTAOKULU: Kaan (*), Yusuf (**), Emre (*), Yücel (**), Muhammet (*), Talha (*), Gürkan (**), Berkant (**)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X