Son bilet Zafer’in

Kırmızı beyazlılar, Fethiye İdmanyurdu’nu Enes ve Murat’ın golleriyle geçti. Arabayatağı, Altınsaban ve Yıldırım Belediyespor’un ardından adını Türkiye Şampiyonası grup elemelerine yazdıran kırmızı beyazlılar büyük sevinç yaşadı.

Son bilet Zafer’in

ERKAN SAĞLIK

U 14 Yaş Lig baraj maçında Zaferspor, Fethiye İdmanyurdu’u 2-1 mağlup ederek Arabayatağı, Altınsaban ve Yıldırım Belediyespor ile birlikte Türkiye Şampiyonası’nda gruplarda mücadele etme hakkını kazandı. Merinos Stadı’nda oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan taraf Zaferspor oldu. 27. dakikada kırmızı beyazlılar Enes’in golüyle 1-0 öne geçti.

İsmet’in golü yetmedi

Beraberlik için yüklenen Fethiye İdmanyurdu aradığı golü bir türlü bulamayınca devre Zaferspor’un 1-0’lık üstünlüğüyle tamamlandı. İkinci yarıya da fırtına gibi giren Zaferspor oldu. 48. dakikada Murat attığı golle Zaferspor’u 2-0 öne geçirdi. Fethiye İdmanyurdu 54. dakikada İsmet ile golü buldu: 2-1. kalan sürede başka gol olmayınca karşılaşmayı kazanan Zaferspor oldu.

Fethiye İdmanyurdu ile oynadıkları maçtan 2-1 galip ayrılan Zafersporlu oyuncular karşılaşma sonunda büyük sevinç yaşadı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X