Son bölümü olay oldu! İzleyici kazan kaldırdı

Beyin yakan entrikaları ve aldatmaları ile seyircinin başını döndüren dizi Yasak Elma, son bölümü ile seyirciyi isyan ettirdi.

Son bölümü olay oldu! İzleyici kazan kaldırdı

Aldatma, ihanet ve entrika dolu senaryosu ile yerli Dallas dizisi Yasak Elma her bölümü ile olay oluyor sosyal medyanın diline düşüyor. Pazartesi akşamları FOX ekranında yayınlanan dizi günü birinci bitirse de özellikle son bölümlerde yaşananlar izleyiciyi isyan ettirdi.

Başroldeki Talat Bulut’un 3 sezondur canlandırdığı zengin bir iş adamı olan Haluk Argun’un dizideki tüm kadınlarla ilişki yaşamasından ve bunun normal gösterilmesinden seyirci artık çok rahatsız.

Dizinin ilk bölümlerinde Yıldız ve Ender’in Halit’i elde etmek için kapışması türlü türlü entrikalara bulaşması izleyicinin ilgisi çekmişti fakat ilerleyen bölümlerde diziye başka kadın karakterin girmesi ve onların da Halit’e ilgi duyması isyan bayrağını çektirdi.

6-kxec.jpg

Yasak Elma’nın yeni sezonunda diziye dahil olan iki güzel oyuncu var Şahika rolündeki Nesrin Cavadzade ve Leyla rolündeki Tuvana Türkay.

9-mkjw.jpg

İki güzel oyuncunun dizinin kadrosuna dahil olması ile birlikte seyirciler hikayenin genişleceğini, olayların sürekli Halit Argun ve kadınları arasında geçmeyeceğini umut etti fakat beklenen yine olmadı.
 

10-1ccd.jpg

Diziye dahil olan karakterler diğer kadınlar gibi Halit Argun’u elde etmek için türlü oyun içine girdiler. Dizideki kadınların sürekli Halit Argun’u elde etmek onunla birlikte olmak için savaşması ekran başındakilere artık yeter dedirtti.

13-urcn.jpg

Son bölümde ise işler iyice çığrından çıktı. Halit, Yıldız ile evliyken onunla nişanlanan Şahika bu kez de Leyla’yı Halit’e aşık etmeye çalıştı.

Ender’den öcünü almak için her yolu deneyen Şahika bu kez de Leyla’yı işin içine soktu ve onu Halit ile yakınlaştırmaya çalıştı.

Bu arada diziye yeni dahil olan Leyla evli fakat Ender’in eski sevgilisi, oğlunun babası Kaya’ya deli gibi aşık!

Yasak Elma seks dizisi oldu çıktı! İzleyici isyan etti! - Sayfa 6

Diziye yeni katılan başarılı oyuncu Hakan Karahan ise kötü adam rolünde. Nadir Kılıç karakteri ile diziye dahil olan isim de Yıldız’a yani Halit Argun’un 3. eşine ilgi duyuyor!

12-wuou.jpg

Halit Argun’un kızı Lila ise Ender ve Kaya’nın oğlu Yiğit ile evli. Yiğit ise annesi Ender ile babası Kaya’nın evlenmesini istiyor.

Dizideki bu beyin yakan yasak ilişkiler ise izleyiciyi artık bezdirdi. Seyirci, başlarda eğlenceli olan dizi şimdi seks dizisi oldu çıktı, kimin eli kimin cebinde belli değil yorumları yaptı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X