Son çeyrekte dağılıyoruz

75 ile 90.dakikalar arası attığı gollerle ciddi puanlar kazanan Bursaspor’da tablo tersine döndü.

Son çeyrekte dağılıyoruz

Ligin ikinci yarısında ciddi bir düşüşe geçen ancak son iki haftada toparlanma izlenimleri veren Bursaspor’un 75 ile 90.dakikalar arası yediği goller başına dert açmaya devam ediyor. Ligin ilk yarısında son çeyrekte attığı gollerle ciddi puanlar kazanan yeşil beyazlılar’da bu tablonun tersine dönmesi önemli bir kayıp oldu. 18.haftada sahasında Adanaspor’u ağırlayan Timsah, 84.dakikada Magaye’nin ayağından yediği golle sahadan 1-0 mağlup ayrılmıştı. 

BAŞAKŞEHİR MAÇI

Bursaspor, bir sonraki hafta ise ligde şampiyonluk yarışında olan Başakşehir karşısında büyük bir talihsizlik yaşamış ve 90+4’de rakibine İrfan Can Kahveci’nin golüyle boyun eğmişti. Yeşil beyazlıların son çeyrekte gol yeme alışkanlığı Kayserispor deplasmanında da sürdü. Bariz ofsayt olmasına rağmen 79.dakika Rotman maçta skoru 2-0’a getirerek Timsah’ın ipini çeken futbolcu olmuştu. 

EN SON OSMANLISPOR

Sıkıntılı Kasımpaşa maçında da Bursaspor ikinci yarıda dağılmıştı. 40’da Ertuğrul Ersoy’un oyundan atılmasıyla sıkıntı yaşayan yeşil beyazlılar, ikinci 45’te çözülmüş ve 41’de Titi (penaltı), 62-67 Koita ve 77 Tunay’ın golleriyle sahadan 4-0 mağlup ayrılmıştı. Mutlu Topçu’nun öğrencilerinin son çeyrek sıkıntısı Osmanlıspor karşısında da devam etti. Başkentte 40.dakikada Deniz Yılmaz’ın golüyle öne geçen Timsah, uzun süre önde götürdüğü mücadeleyi 85’de yediği golle berabere bitirmek zorunda kaldı.  

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X