Son dakika sürprizi olmadı!

Recep Bölükbaşı yönetiminden bir aday çıkarma girişimi sonuçsuz kaldı…

Son dakika sürprizi olmadı!

Başkan adaylığı başvurularının son saatlerinde Özlüce’de hareketli saatler yaşandı. 7 aday dilekçesini verirken, son dakika sürprizi beklendi ama olmadı. Divan Başkanlık Kurulu Başkanı İdris Sevinç, kendisine gelen haber üzerine süreyi 10-15 dakika daha uzattı fakat beklenen aday gelmedi. O adayın ise Recep Bölükbaşı yönetiminde arandığı ortaya çıktı.

OSMAN ÇELİK GELDİ

Önce kendi ekibi Bölükbaşı’na baskı yaptı ama bu sonuçsuz kaldı. Ardından Hasan Gülayan arandı. Gülayan, bunu kabul etmeyince Faruk Bakgör’ün aday olarak çıkması istendi. Dilekçe bile hazırlandı ancak son anda vazgeçildi. Bu arada, dün adı başkan adayları arasında geçen Osman Çelik de, kulübe gelerek Başkan Recep Bölükbaşı’yla görüştü.

ADAYLARLA GÖRÜŞTÜ

Çelik, başvuru yapmadan tesislerden ayrıldı. Recep Bölükbaşı, adaylık başvurusu yapan üyelerle, tek tek bir raya geldi. Bölükbaşı’nın, adaylara kulüple ilgili bilgi verdiği ve hayırlı olsun dileklerini ilettiği öğrenildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X