‘Son dakikada gereksiz risk alarak gol yedik’

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Gaziantepspor maçının ardından yaptığı açıklamada son dakikada gereksiz risk alarak gol yediklerini ve sahadan mağlubiyetle ayrıldıklarını söyledi.

‘Son dakikada gereksiz risk alarak gol yedik’

Spor Toto Süper Lig’in 2. haftasında Gaziantepspor’u konuk eden Bursaspor, sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.

​Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, “Ülkemizin en önemli gündemi; pırıl pırıl insanların, gencecik kardeşlerimizin alçakça saldırılar karşısında şehit oldu. Ben bütün şehitlere Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Kendi taraftarımızın önünde ilk maçımızı oynadık. Kazanıp, geçtiğimiz haftanın moral bozukluğunu üzerimizden atıp, kökten değişen takımımızın moralini arttırmak istedik. İlk yarı üretken olamadık ama ikinci yarı pozisyonlar bulduk. Maalesef değerlendiremedik. Sonuçta son dakikada gereksiz riskle gol yedik. Bu mağlubiyeti mazeret olarak gösterebilirsiniz ama biz bugün kazanmamız gerekiyordu. Yeni katılan oyuncular, son günlerde katılanların fiziksel durumu ciddi sıkıntılar olabilir ama bugünkü maçı kazanmamız gerekiyordu. Ben geleceğe iyimser bakıyorum. Bu sıkıntıları uzun dönem yaşayacağız. Bu dönemde daha az puan kaybıyla daha aza süreci indirmek istiyoruz. Üzüldük ama önümüzdeki hafta Başakşehir ile önemli müsabaka oynayacağız. Önümüzdeki hafta iyi bir maç oynayıp, sıkıntılı süreci çabuk atlatabiliriz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X